Skip to content

Huvudvärk, städning och vila

by snackan on maj 18th, 2012

Idag har jag hunnit med att plocka och slänga onödiga papper som legat på bordet och på skänken, Yes! Har även skurat skåpluckorna och lådorna samt under diskhon, det var inte en dag försent. Ingen har kommenterat det ännu, få se hur länge det dröjer:).  Skulle behöva dammtorka, i hela huset samt tvätta samtliga fönster. Det får bli en annan dag för jag har en fruktansvärd huvudvärk som inte vill ge med sig.

Åkte och handlade lite med Lilleman och sen fick han sin kebab med bröd som jag lovat, själv åt jag yoghurt.

Sen tog jag min bok och läste lite men somnade och sov i 2 timmar. 3 tvättmaskiner är körda och tvätten är hängd på tork. Läste sedan ut boken och lagade middag samtidigt.

Nu ligger jag i sängen och skulle kunna sova igen men ska försöka vara vaken en stund till. Flisan har varit hos en kompis hela dagen och nu sitter de och skypar, Lilleman har min telefon och spelar spel:). Funderar på att påbörja en ny bok, eller ska jag kanske lyssna på boken i Storytel?, nej just ja, telefonen är upptagen. Börjar på min nya bok Paradisoffer istället.

Imorgon laddar jag för träning, blev ingen zumba idag som jag först tänkt. Sen har Flisan match.

Ha en skön fredagkväll!

 

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS