Skip to content

Friluftsdag

by snackan on maj 14th, 2012

har barnen haft på skolan idag. Flisan cyklade till badhuset och var där hela dagen och kom hem och är helt slut. Ikväll vankas det fotbollsträning för hennes del, hon är inte helt nöjd med att jag tycker att hon ska gå. Hon anser sig vara för trött för att åka och träna, kan iofs förstå, det tar på krafterna att bada en hel dag. Jag vet av erfarenhet att det är skönt att åka iväg och träna i friska luften så nu tar jag fighten:). Lilleman var i Asköviken och spanade på fåglar med sin klass och som guide tog han med sin pappa. Nu gnäller båda barnen på att de är sååååå trötta. Jag tycker de kan vila en stund men ingen av barnen ville lyssna på det örat. Nu ska jag spela spel mot Flisan och sen om 1 1/2 timme köra henne till träningen.

From → Erikas

One Comment
  1. Uppdatering: Träningen gick bra och det var en glad Flisan som hoppade in i bilen efter träningen:)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS