Skip to content

Lilleman

by snackan on mars 20th, 2012

sa för någon vecka sedan: Om man kittlar en Fiskmås blir det en Skrattmås då?

Som ni alla vet så har han gått och blivit helt totalt fågel frälst. Han gör inget annat än pratar om fåglar och lyssnar på de olika fågelsångerna. Köpte en bok från Barnens Bokklubb med de 150 vanligaste fågelarterna i Sverige och dess läten.

På tal om något annat så fick han och Flisan post från Mormor och Morfar idag, den innehöll en folder med de olika isskulpturerna som de haft i Stadsparken och på Udden. Den var väldigt intressant så när jag kom hem från jobb och träning så har han visat mig de olika “djuren” som de haft.

From → Erikas

One Comment
  1. Undrar just var han fått det där fågelintresset ifrån?

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS