Skip to content

Body Pump, Body Combat & Sh`bam

by snackan on mars 17th, 2012

blev det visst idag :-) . Brukar vanligtvis köra Pump och Combat bara på Lördagar, men mitt i Combaten kommer receptionisten och bekräftar det J redan berättat, det blir Sh`bam istället för Step. Under resten av passet brottades jag och min hjärna hur jag skulle göra. Hade ju redan kört i nästan 2 timmar och skulle jag orka 45 min till. Bestämde mig för att köra, det var ju bara att gå ut, J visste att jag redan tränat 2 pass. Nu blir det inte många knop denna eftermiddag förutom att dricka massa vatten till och något mellanmål.

Nu iväg och hämta Lilleman som varit hos en kompis och lekt.

Ha en fortsatt trevlig Lördag!

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS