Skip to content

Body Pump

by snackan on mars 22nd, 2012

Trodde att träningsvärken efter tisdagens Functionella skulle avta lite idag men känner fortfarande av lite i ryggen men värst är nog rumpa och baksida lår och ner mot vaderna. Har utan problem kunnat stå dubbelvikt med raka ben och handflatorna i golvet, men det var innan tisdagen :-) .

Åkte till gymmet och körde ett pump pass för att mjuka upp mig. Har under dagen försökt att stretcha och mjuka upp mina små “ömmande” muskler men  det  utan resultat. Nu efter passet känner jag av rumpan än mer och ryggen för den delen oxå. Det blir nog bättre om någon dag, får hoppas att J kör samma functionella på tisdag.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS