Skip to content

Träning

by snackan on januari 24th, 2012

Hela förra veckan var jag förkyld, halsont och lite feber så träningen fick stå tillbaka. Idag efter ca 1 veckas uppehåll så tänkte jag smygstarta lite lätt, det gick sådär:) Började morgonen med en morgonpromenad. Så skönt med en ljudbok som sällskap och min gräsliga reflexväst så att jag skulle synas. Sedan iväg till jobbet och jobba, slutade kl 17 och sen cyklade jag ner på stan för att träna Functional.  På hemvägen så fick jag mig ett ofrivilligt spinningpass:). Då endast 3:ans växel funkar då växlarna frusit och då det är svagt uppför hela vägen och dessutom  snömodd. Jag hoppas verkligen jag kan gå imorgon! Jag är dock glad att jag valde att hoppa combaten. Kör det på Torsdag istället och såg då att det var min favvo instruktör som ska ha det!

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS