Skip to content

Dammråttor blandat med lite gnäll

by snackan on januari 29th, 2012

så här på en helt vanlig söndag. Är inte på något bra humör alls och hade helst velat ligga kvar i sängen och bara läsa min bok, Denise Rudbergs nya och sen spela  lite wordfeud. Johan och Lilleman gick ner och gjorde frukost.När jag kom ner fick jag ett  mindre spel på alla saker som låg på golvet, bordet och i trappen. Tänk er då detta blandat med dammråttor som låg där med och störde min redan dåliga söndag:(. Efter frukost var det bara att ta tag i städningen. Till helgen kommer mina båda bröder med sina familjer, ska bli kul. Vill ju inte att de ska utveckla astma på kuppen så dammsugaren och moppen har nu fått göra sitt. Fick hjälp av Flisan med det sista, tack för det! Nu känns humöret lite bättre:).

From → Erikas

One Comment
  1. Hej! Hittar inte din mailadress så kommenterar här ist, du var med o tävlade om en minipocket tidigare och undrar om du är intresserad av boken Laura (av Carolina Gynning), maila mig: suzieppp@gmail.com

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS