Skip to content

Nya och gamla pass

by snackan on december 21st, 2011
Har varit sugen på att prova på CXWORX men eftersom mitt gym inte har just detta LesMills pass så tänkte jag passa på när jag beger mig till de norra delarna av landet.  Sedan tänkte jag prova på deras BodyCombat, kul och nyttigt att testa att träna för andra instruktörer ibland:). 
 
Ska även hinna med att träffa lite släkt och  äta god mat. Hoppas på att få träffa lite vänner och snusa på en liten bebis. Ett biobesök hade vi oxå tänkt hinna med. 
 
Sen hoppas vi att vi ska kunna vara ute och åka bob och pulka i de härliga pulkabackarna som brukar få ett årligt besök av oss. Vi kommer även att få rå om kusinen K lite extra då hans föräldrar åker hem lite före oss. 
 

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS