Skip to content

Jag behöver

by snackan on mars 17th, 2011

ett par nya gymnastikskor kommer Flisan hem och säger idag efter fotbollsträningen. Anledningen är att de i helgen spelar fotbollscup på ABB Arena Syd och underlaget är filtmatta. När hon sa tidigare i veckan att skorna började bli för små frågade jag om hon trodde att hon skulle klara sig med sina befintliga skor tills skolan slutar och att jag kan köpa nya till höstterminen. Svaret var då Ja, men idag låter det annorlunda. Eftersom jag är billös så får det bli att cykla ner på stan imorgon eller en tur till Hälla. Är inte direkt laddad eftersom det är fredag och det är pensionsutbetalning samt barnbidrag, ni kan ju tänka er folkhavet :(

Just ja ska få tag i en läkare och hoppas att han kan “bota” mina bihålor. Däremellan ska jag även hinna med att jobba lite :D . Tur att jag öppnar och får gå hem tidigt :)

From → Gnällo

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS