Skip to content

Functional

by snackan on mars 16th, 2011

är ett pass som ger kroppen träning i alla röresleplan. Man tränar stabilitet, balans, rörlighet och yttre styrka. Brukar gå på detta på tisdagar och jag känner att jag blivit både starkare och smidigare. Nu är det så att jag inte har kunnat gå på detta pass några gånger och när jag var på det igår och vaknade idag så kan jag säga att det känns i min kropp :-) Kan bara säga att jag kände mig inte direkt smidig igår heller :D . En orsak kan vara att jag imorse vaknade upp dygnförkyld :(

Om ni inte har provat detta så måste ni göra det, för det är ett riktigt bra pass och man får en genomkörare av hela kroppen, musiken är även den super och det är ju väldigt avgörande för att det ska bli bra :-)

Nä nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobbet och hoppas att jag orkar med hela dagen.

Ha en bra och solig dag!

From → Erikas

One Comment
  1. Mormor Siv permalink

    Ingen träning när du är förkyld!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS