Skip to content

Shopping

by snackan on maj 24th, 2010

I Malmö blev det i söndags. Hittade ett par skor till mig och present till barnen. Idag fick jag åka och köpa nya sandaler till Lilleman och så slank det ner ett par höstskor. När jag ändå var i farten så gick jag och köpte ett par rosa lindor när jag ändå var i stan, så nu ska J få lära mig hur man lindar händerna inför combaten. Dock så ser det ut som att jag missar torsdagens utmaning med J och I och alla andra deltagare :-( Flisans fotbollslag har blixtkallat till ett föräldramöte samt att J nog måste jobba. Någon som har lust att passa Lilleman?

From → Erikas

2 Comments
  1. Johanna permalink

    Ja men ja!! Rosa lindor! Snyggve..ta me imorn till jobbet så visar jag :)

  2. De ligger fortfarande i min väska, minnet är inte det bästa :-)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS