Skip to content

Varning

by snackan on april 23rd, 2010

för mig själv. I går upptäckte jag att salongen där jag klipper mig hade funktionen att man kunde boka tid via nätet. Bra tänkte jag. Slipper sitta i telefonen för att komma fram till ett datum då båda kan, ja, jag och frisören alltså. Bokar först ett datum men när jag berättar detta för min kollega i går på personalmötet så säger hon lite fint: Vi har ju planeringsdag då. Ahhhh, frustrerande tänker jag. Okej, tänker jag. Hem och bokar av och bokar i morse ny tid. Nu när jag ska lägga in det i telefonen så ser jag att jag är i Malmö den dagen :-) :-) Skickar åter ett mail till salongen och får avboka. De måste ju tro att jag är helt och fullständigt senil.

From → Erikas

4 Comments
  1. Johanna permalink

    Det som jag har vetat heeela tiden ;)

  2. Har Johan smittat dig ;-)

  3. Johanna: Vilken tur att jag har dig på jobbet som hjälper mig att komma ihåg :-)
    Anders: Ja, det måste vara så, eller???

  4. Vad har jag smittat henne med?

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS