Skip to content

Burr

by snackan on april 27th, 2010

Dagen började med strålande sol och även hela förmiddagen samt en kort stund efter lunch. Jag slutade tidigt idag så jag och Lilleman hade tänkt att njuta av det fina vädret och vad händer. Jo, den kära solen går i moln och det blåser upp.  Flisan ska ha fotbolls träning, jag och Lilleman klär på oss alla kläder vi har och Flisan och hennes kompis I byter om till träningskläder.

Johan ringer och kommer förbi och tittar en stund och sedan åker han och Lilleman hem. Jag står kvar och fryser med de andra föräldrarna. Flisan ska få en ny träningsoutfit på torsdag , BK30:s träningsdress samt shorts och strumpor. Flisan är supernöjd och mammans pengar flyger i väg :-) Huvudsaken att Flisan är glad och tycker det är kul att spela, hon ser ut att ha jättekul på planen. På torsdag är det även match! Måste även sända ett tack till kollegan P:s son A som så snällt lånar ut hans gamla fotbollsskor till Flisan.Nej, nu ska jag nog dricka lite the och försöka tina upp.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS