Skip to content

Snart är det helg!

by snackan on mars 31st, 2010

Imorgon är det sista arbetsdagen innan det blir 4 dagar ledigt, skönt ska det bli. Hoppas bara att vädret blir fint oxå. På fredag bär det av till Anundshög och äggletartävling. Vi var där förra året och det var supertrevligt tyckte både barn och vuxna, håller tummarna att vädret blir lika soligt och varmt som då. På lördag tänkte jag delta i Les Mills marathon och sen vet jag vad jag ska göra resten av den dagen. Inta viloläge :-) . Söndagen består av: 1. Bota min träningsvärk 2. Vi får en middagsgäst i form av en Farmor, ja vi ska inte äta henne utan det är hon som ska få äta maten vi bjuder på. Det skulle se ut annars :-) Farfar och farbror A med barnen befinner sig i Idre så de får ordna sin mat själva :-0. På måndag ska vi nog bara vila, eller vänta, jag ska åka till Gryta och prova ett par träningsskor som Jenny vill bli av med. Sen blir det vila. Oj, jag blev nästan trött av att bara skriva allt detta vi skulle göra, får se till att få in en massa mer vila.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS