Skip to content

Middagen avklarad!

by snackan on mars 23rd, 2010

Tog endast 40 minuter för Lilleman att äta en mikrobit av en laxfjäril och 1/4 dels potatis. Det gäller att inte stressa :-) Efter det spelade vi ett spel som heter Noll Koll, riktigt roligt faktiskt. Hann även med att hämta pappan från tåget däremellan och byta x antal kalsonger på Lilleman som är dålig i magen. När vi kom hem så utmanade vi Johan både i Finns i sjön och Noll Koll samt att även han fick byta kalsonger på Lilleman.

Nu har vi lagt oss i sängen, lilleman och jag. Har läst en bok och just nu lyssnar vi på musik från den gula barnkammarboken. Snart dröjer det inte länge förrän han har slagit igen de två blå och småsnarkar här bredvid mig.

God Natt!

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS