Skip to content

BodyCombat 43

by snackan on mars 25th, 2010

Idag var det release för det nya Combat passet och som vanligt var det fullt av energi från de två energiknippena J&I som ledde oss. Dagen till ära var de “uppklädda” , vi deltagare hade blivit uppmanade att ha något gult på oss. Den med mest gult fick ett pris som bestod av ett par lindor. Riktigt kul pass, det blir nog ännu roligare när man har gått några fler gånger och de nya kombinationerna sitter.

Måste bara ge en eloge till min kära dotter Flisan som passade Lilleman medans mamman fick svetta loss. Mannen i huset är ute på något galej med jobbet. Tack än en gång Flisan.

P.S Flisan fick första boken i Narnia serien som tack och imorgon ska hon få något mer. Bara en liten sak, jag har ännu ej bestämt mig vad. Lilleman fick en ny Byggare Bob film. Tur att man har ett litet presentlager :-)

From → Erikas

4 Comments
  1. Wee va duktigt du va idag! Du såg jättesmal ut i den där tajta tröjan :) Mer tajta tröjor!

  2. Johanna: Tack, kände mig inte smal. Övervägde nästan att strunta i den gula tröjan innan jag åkte.

  3. Om jag följer med och står bredvid så ser du ännu smalare ut :)

  4. … föresten är jag mer imponerad av att du klarar av att lämna barnen ensama som du är av att Flisan tar sitt ansvar som storasyster, utan att för den skull nedvärdera hennes insats.

    Jag är så stolt över mina tjejer som står ut med oss killar där hemma :)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS