Skip to content

Uppdatering av Fordstatus

by snackan on februari 25th, 2010

Undra om man kan få tillbaka pengar för en undermålig utförd service???? Skulle inte tro det faktiskt. Nu verkar det i alla fall som om Johan är på väg hem i en hyrbil. Eftersom jag är bäst :-) :-) och hade tecknat denna superbraiga försäkringen, som ni kan läsa om i inlägget om Ford, så ingår det hyrbil i 3 dagar. Lite ljus i vintermörkret i alla fall. Ett annat ljus i mörkret är att Sveriges Damer i Ishockey just nu spelar mot Finland och spelar riktigt bra om jag får säga, och det får jag för jag är BÄST :-)

From → Erikas

2 Comments
  1. Ok, jag ger mig, du gjorde rätt som tecknade den där försäkringen.

  2. Johan: Tack

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS