Skip to content

Ford

by snackan on februari 25th, 2010

Igår lämnade vi in vår bil på service och de bytte det ena och det andra, slutsumman landade på fina 8000. Idag fick Johan ringa Falck Euro Assist för att en lampa på instrumentbrädan indikerade på att något var fel och att man skulle ta bilen till närmaste bilverkstaden. Kruxet är att Johan och bilen är i Solna så närmsta Fordverkstad är ju i stockholmstrakten. Om 2 dagar ska vi ta oss till Arlanda, det ser inte så ljust ut om man så säger. Ni vill inte veta alla fina ord som florerar inne i mitt huvud, ni skulle svimma på kuppen!

Falck Euro Assist är dock bra, det är en extra försäkring som jag tecknat och ni kan ju fråga J vad han tyckte om det innan han krockade med bilen för ca 2 år sedan :-)

From → Gnällo

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS