Skip to content

Sportlov

by snackan on januari 26th, 2010

Om en månad är det sportlov här i Västerås och då ska jag och barnen åka till Luleå och hälsa  på barnens mormor och morfar. Varje år i Stadsparken byggs det en isrutschkana i form av något djur, gå in här och titta så  får ni se vad årets djur är. Sen tänkte vi nog ta en sväng förbi Kulturens Hus, de hade lite olika aktiviteter för sportlovslediga barn.

Måste bara berömma Flisan som var hemma själv och tog hand om Lilleman när jag åkte och tränade idag. Det hade gått superbra.

Själv hade jag i all hast glömt sport Bh, så jag blev skitirriterad på axelbanden som hela tiden åkte ner på den vanliga Bh:n. En sak till, träna inte på en nästintill tom mage :-) Hade lite bråttom pga av E18 incidenten bla så jag hann inte äta något.

From → Erikas

3 Comments
  1. Nemen..ingen sportbh…fy va drygt! Men du måste ha fasta bröst för jag såg då inget skumpande ;)

  2. Johanna: Det måste ju vara för att jag tränat på dina pass :-)

  3. I know! Fasta och fina bröst..det är allt va combat is about :)

    Dumma dumma dator! See ya tomorroW

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS