Skip to content

Sjuk

by snackan on januari 21st, 2010

ligger jag här i soffan och Lilleman bredvid mig sitter och tittar på Playhouse Disney. Väntar på att Apoteket ska öppna så att jag kan inhandla lite diverse “hjälpmedel” som ska göra mig frisk på 2 röda. . Om det vore så enkelt, det är bara att ta tjuren vid hornen och acceptera tillståndet. Trodde dessutom att jag hade en UVI på gång men det verkar ha lugnat sig lite, ska avvakta ett tag, annars får jag ringa läkaren. Nog ältat om detta, ska hämta 3:e boken i twilight serien och fortsätta läsa.

Ha en bra dag.

From → Gnällo

2 Comments
  1. Ta hand om er där hemma, och krya på dig.

  2. Johan: Vi gör så gott vi kan, nu väntar vi på att du ska komma hem och passa upp oss och laga maten :-)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS