Skip to content

Pencillinkur

by snackan on januari 28th, 2010

i 10 dagar och kortison spray till snoken. Hade fruktansvärt ont i örat igår kväll och under natten men någon öroninflammation var det inte. Men som läkaren sa när han tittade i näsan: Din näsa ser inget vidare ut, röd och irriterad. Frågade om jag hade husdjur eller om jag var allergisk mot något. Det enda husdjur vi har är dammråttor hade jag lust att svara men hoppade det. Knackade mig lite i pannan och över bihålorna och det var inte direkt skönt. En begynnande bihåleinflammation och eftersom jag varit dålig en längre tid så fick jag då pencillin.

Nu ska jag bli frisk! Undra om man kan köra Pump ändå? Någon som vet? Tacksam för svar innan lördag.

From → Erikas

6 Comments
 1. Så du fick pencilin. Hoppas du blir frisk nu. Du såg faktiskt lite hängig ut idag……….;0)

 2. Rebecka Solberg permalink

  Hej Erika
  Du bör hoppa över träningen ett tag nu för det är inte nyttigt att anstränga kroppen nu. kram från oss i håby/hällevadsholm

 3. Anna: Japp. Kände mig lite vissen faktiskt.

 4. Rebecka: Okej, tack för ditt svar. Hälsa brorsan. Hoppas allt är bra med er annars mitt i allt flyttstök.

 5. Mormor Siv permalink

  Vi USK:or vet! Hoppa över träningen, innan du drar på dig hjärtmuskelinflammation.

 6. Mormor Siv: Ok, jag ger mig :-)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS