Skip to content

Jag ger mig

by snackan on januari 29th, 2010

Får hoppa träningen imorgon, har googlat på sjukvårdsupplysningen och fått svar av två undersköterskor. De hävdar bestämt, alla 3, att man ska avstå om man fortfarande känner sig sjuk. Det är ju det jag gör :-( känner mig sjuk alltså. Hade gärna velat ha ett annat svar som att: visst kan du träna, om du tar det lite lugnt :-) Avvaktar några dagar till för det sa i alla fall läkaren på sjukvårdsupplysningen att man kan träna fast man äter pencillin men som sagt du ska ej känna dig sjuk. Bläää!!!

“Träning bör du undvika när du har feber och allmän sjukdomskänsla. Den främsta orsaken till detta råd är att man i ovanliga fall kan ha en övergående hjärtmuskelinflammation. Kombinationen fysisk ansträngning och hjärtmuskelinflammation kan i värsta fall utlösa farliga rytmrubbningar.” (Taget härifrån)

Imorgon bär det av till Stockholm för att fira kusinerna M&M och en övernattning på det. Kan kanske passa på att besöka Vällingby Centrum, det finns ju POP där :-) .

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS