Skip to content

E18 i Västerås vs Body Combat

by snackan on januari 26th, 2010

And the winner is….. BODY COMBAT!!!! Jag vet inte om det har undgått någon Västeråsare att Skälby avfarten håller på att byggas om. Om ni av någon anledning har missat det så vill jag upplysa er bilister att skylten 700 meter tills båda körfälten går ihop INTE betyder 700  meter bilkö i en fil!!! innan denna skylt. Och du i DEN VITA BILEN, (såg tyvärr inte bilmärket samt reg.skylt) var för arg för det. Det är inte OK att lägga sig mitt emellan två körfält för att blockera de andra bilisterna som vill tillämpa kugghjulsprincipen som ska underlätta körningen och få trafiken att flyta på så smidigt som möjligt för samtliga bilister. Denna princip funkar i de flesta andra städer jag åkt igenom, det är ett antal eftersom vi brukar bila till Luleå el. Göteborg, dock inte här i Västerås verkar det som. Jag anser att du inte har någon  rätt att tuta på bilen framför mig och mig inklusive.  Vi hade turen?!? att komma förbi dig innan du stängde det vänstra körfältet totalt, bilen bakom mig blinkade med helljuset för att uppmärksamma dig, men det verkade du strunta i totalt. Det är pga av såna som dig som det händer olyckor och framkomligheten begränsas ytterligare. Det är synd att jag inte vet vem du är för annars skulle jag upplysa dig att du kan bli av med körkortet för detta, det har nämligen hänt en yrkesförare nyligen.

From → Erikas

One Comment
  1. Carro permalink

    Heja heja NPG

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS