Skip to content

Tomten

by snackan on december 24th, 2009

gick omkring i Malmabergsskogen idag på förmiddagen när vi åkte bob och skidor. På eftermiddagen packade vi in oss i bilen och åkte mot Kolbäck. Det bjöds på fika, kalle anka, god mat och julklappsutdelning. Jag fick en kylbricka till datorn, bäddset, presentkort på Lindex, vattenflaska size xl typ och en ljudbok. Tack och bock säger jag. Imorgon bär det av mot gävle för att träffa bror m fam, min andra bror, mamma och pappa samt min svägerskas familj.

Ha en god jul alla där ute!

From → Erikas

One Comment
  1. Johanna permalink

    Toppen med vattenflaskan :) själv fick jag 10.000 av stefans mormor och morfar :) man kan ju lådsas att 10,000 är lika mycket som i sverige..hehe :)

    Krams!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS