Skip to content

Rea

by snackan on december 30th, 2009

har vi varit på idag, det var egentligen inte meningen men eftersom att Godisgris fyller år idag och han skulle byta en tröja så fick vi trotsa folkmassorna. Flisan fyndade en hel del på Stadium, jag tyckte hon skulle köpa ett par till täckbyxor men det ville inte hon, fick istället bli idrottskläder som hon iofs oxå behövde. Lilleman var ute efter en “bondgårdströja” som har funnits på Lindex.

Just nu håller Johan och kompisen F på att spela Wii tror att Flisan får vara med på ett hörn och jag ligger i sängen och försöker att få Lilleman att sova. Kan bara tala om att jag har ett psykbryt just nu och han går mig på nerverna.

From → Erikas

2 Comments
  1. Johanna permalink

    Ååå ååå va roligt!! Jag ville också…men sitället har jag ätit en på islands svar på mc donalds (metro) och göder mig själv…ahah !! Morra!! Gott nytt år på er!

  2. Johanna: Det tror jag inte. Så mycket som ni är ute och rör på er så har du förtjänat att äta gott. Gott nytt år!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS