Skip to content

Västerås Stad

by snackan on november 19th, 2009

ska nu ha in uppgifter om barnomsorgsbehoven. Idag fick vi brevet och lite information och på måndag vill de ha “tillbaka” uppgifterna. Snacka om framförhållning. Nog för att det är nytt detta men en vecka hade “vi” nog kunna haft på oss att skicka in blanketten. När jag går in på deras hemsida så hittar jag lite längre ner att de ändrat datumet till den 30 november. Tack för det televerket :-)

From → Erikas

4 Comments
 1. jenny permalink

  Hej!
  Det gick bra för oss tre. Vi känner än så länge ingenting. Ni då?
  Jag fick också papper från Västerås Stad och reagerade också på att det var så få dagar!!!!
  Tack för tipset ang mjukisdjuret. Toralf tvättade det i maskin och den är som ny!

 2. Ont i armen, det börjar kännas svårt att röra den. Lilleman sover nu men hoppas att det inte blir ngt mer. Tydligen kan det dröja med andra symtom ända till imorgon em. Vi får avvakta. Skönt att det gick bra med spruta och djurtvätt.

 3. Min fyraåring fick inte ens ett märke. Jag var en fåntratt i 3 dygn :)

 4. Anders: Min 4-åring fick inte heller något märke bara lite ont och feber. Själv får jag blogga med vänster hand nu för tiden :-)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS