Skip to content

Svininfluensa

by snackan on november 19th, 2009

Hoppas jag att jag, sonen och dottern nu slipper. Flisan fick sprutan på skolan i tisdags och idag var det vår tur. Än så länge känner vi båda bara av ont i armen och där hoppas vi att det ska stanna. Flisan fick huvudvärk och illamående och fick vara hemma dagen efter men är nu på benen igen :-)

Det var tur att min snälla kollega R lät mig gå tidigare för hade jag gått när jag skulle ha slutat hade vi inte fått något vaccin och det handlade om en halvtimme. Fick även veta att alla barn under 13 år tydligen ska ta 2 doser, snacka om information hit och dit. Jag påpekade detta och de kunde inte annat än att hålla med.

Imorgon är det äntligen Fredag, gud vad det ska bli skönt med helg igen!

From → Erikas

One Comment
  1. Jag fattar ingenting av detta. Gäller det verkligen oss? Jag försökte ringa idag men den ena var sjuk och den andra hade semester. Jag kan ju inte veta vad jag har för schema nästa år liksom. Tröttsamt!!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS