Skip to content

Sur

by snackan on november 12th, 2009

Har stickat färdigt ponchon. Precis när den är ihopsydd och klar och jag tar den på mig så upptäcker jag att jag har lyckats med att tappa en maska. Om ni undrar, ja, det syns. Bildbevis, NEJ! Kommer jag att använda den: NEJ. Jag har i alla fall lärt mig att sticka luftmaskor, det är alltid något :-) .

Nu ska jag fortsätta med att ligga här i soffan och tycka synd om mig själv och sonen. Sonen är dock på bättringsvägen, febern är borta, nu väntar vi bara på att snoret och hostan ska försvinna.

From → Gnällo

One Comment
  1. Mormor Siv permalink

    Krya på er! All vår början bliver svår…. Det är bara att ta nya tag.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS