Skip to content

Storstädning

by snackan on november 16th, 2009

i Flisans rum gjorde jag igår, fick spel på hur det såg ut där. Saker högt och lågt. Vi började tillsammans men efter ett tag märker jag att Flisan är “försvunnen”. Hon är i full färd att byta om till luciakläder!?! – Ska jag städa själv? – Ja, jag orkar inte?!? När jag är i farten kastas det ena och det andra, när det har gått några dagar och hon saknar nåt som hon ville behålla men inte jag, så brukar det sluta med att jag får en utskällning. Nu är det i alla fall undanplockat och dammsuget och hon har än en gång fått strikta order om att hålla efter. Ja, jag ska, svarar hon. Det brukar sluta med ett mindre nervsammanbrott från moderns sida när dottern har dragit fram allt igen.

Idag har jag byggt lego med lilleman när jag kom hem och det är oxå ett pyssel. Det är inte helt rätt att hitta alla bitar som ska vara till tex polisstationen. Jag ringde Farfar för att fråga om han hade tid och lust att bygga någon slags förvaring/byggplats som kunde förvaras under sängen. Han sa att han skulle komma förbi någon dag och ta lite mått så nu ska jag försöka skissa upp hur “jag” vill att den ska se ut. Tack och bock säger jag, Lilleman och pappan i huset.

Miss J! Johan har hittat mappen :-) . Den håller som bäst på att återgå till “vår” sida igen. Jag kan även meddela att jag kan komma imorgon kväll, dubbel :-) .

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS