Skip to content

Nu är det gjort

by snackan on november 23rd, 2009

Det jag har haft ångest över. Jag har klippt mig! Tycker alltid att det är lika jobbigt varje gång. Dessutom har jag gjort slingor. I våras när vår barngrupp slutade fick vi ett presentkort på aqua det var det jag passade på att utnyttja nu innan det går ut.  Hade tänkt lägga ut en före och efter bild men det blir ingen, ni får se mig live istället när vi ses :-)

Jag höll på att få en smärre chock när jag skulle betala, min frisör säger: då blir det 4 130 tack! Jag bara: Ursäkta, vad sa du. 1 130 kr tack. Okej, du sa nämligen 4 130. Hoppsan, förstår att du tyckte att det blev lite mycket och du skulle nog inte heller vilja komma tillbaka hit sen. Nej, precis. Snäll som hon var fick jag dessutom lite extra rabatt. Det tackar jag för, kan verkligen rekommendera er att gå till aqua, alla var hur trevliga som helst.

Johan: eftersom jag “tjänade” lite på klippningen så kanske jag ska slå till och köpa de rosa mini rodini jeansen till Lilleman :-)

From → Erikas

2 Comments
  1. 1130 för en klippning?

    Nog för det blev bra, men du var lika snygg innan :)

    Själv gör jag det gratis – själv

  2. Det var inte klippningen som var dyr, det var slingorna som jag har i hela håret som var dyrast! Dessutom så hade jag presentkort på 500 kr, så det blev inte så dyrt för min plånbok :-)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS