Skip to content

Svininfluensa

by snackan on oktober 29th, 2009

tänkte jag vaccinera mig mot. Flisan får i skolan nån gång, förhoppningsvis innan hon hunnit få det. Själv gick jag in på Västmanlands läns landstings hemsida för att läsa när vi helt vanliga dödliga kunde ta vaccinet, eftersom vi ej är i någon riskgrupp. Kan tala om att klokare blev jag ej. När ska Lilleman kunna ta det, så vitt jag vet så är han ej i ngn riskgrupp och ej heller mellan 17-64 år, de sistnämnda kan börja ta vaccinet v 50???!!!??? Får nog ta och ringa Bvc och Familjeläkaren för att få någon klarhet. V 50 känns lite långt att vänta till bla för att jag jobbar med barn och har egna barn.

Nu måste jag nog gå och lägga mig, är helt slut. Sov endast 4 timmar inatt, hade svårt att somna och tydligen lätt att vakna. Ha en skön kväll och imorgon är det äntligen Fredag!! Känns dock lite tungt att gå till jobbet eftersom de övriga familjemedlemmarna är lediga.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS