Skip to content

Pump

by snackan on oktober 16th, 2009

blir det på morgonkvisten med L. Senare på dagen ska jag och Lilleman in till stan och inviga den nya lekparken som kommunen har byggt i stadsparken. Vi tänkte även passa på och unna oss en fika. Johan och Flisan ska till Storstan och trängas på ett kallt Råsunda. Nu får vi bara hoppas att det slutar att vina och regna där ute, vill inte att det ska bli halka i morgon, ska ju köra bil tidigt.

Lilleman vid köksbordet idag när han berättar för Flisan att vi ska till en ny lekpark och jag tycker att hon är för “stor” för den: Mamma, då kan ju inte du heller leka där med mig, du är ju STOR :-) .

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS