Skip to content

Middagstips

by snackan on oktober 20th, 2009

Kycklinggratäng med Cashewnötter

1 grillad kyckling

4 dl Kelda sås Carbonara Crush

1 dl Arla Köket riven ost gratäng

1 dl rostade cashewnötter

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär den i bitar och lägg i en ugnssäker form. Häll över såsen och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. Hacka nötterna grovt och strö över gratängen. Servera med ris och sallad.

Jag kokade Bulgur till och hackade lite grönsaker i stavar. Receptet hittade jag r. Jag provbakade även det jag skulle ha till fredagsfika nästa vecka. Nu ska jag bara slappa, känner mig fortfarande lite febrig. Inte så konstigt kanske, skulle nog ha lagt mig att vila när jag kom hem istället.

From → Erikas

One Comment
  1. Vrååååååålgott

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS