Skip to content

Söndag

by snackan on september 20th, 2009

Idag har jag dammsugit övervåningen, Flisan dammsög nedervåningen igår. Nu tänker ni nog, åh vilken snäll dotter ni har som hjälper till och dammsuger. Visst är hon snäll men just igår fanns det en baktanke från vår sida, hon hade blivit “av” med sitt tv-kort till boxern ( och vid det tillfället var hon inte SNÄLL) och för att “få” tillbaka det så skulle hon dammsuga hela nedervåningen samt plocka upp sakerna som låg på golvet. Har även hunnit med att tvätta en tvätt i maskinen och hängt den och efter det var jag och Lilleman på Brottarlek. Så se upp med att mucka med mig då kanske jag tar ett brottargrepp på er:-).

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS