Skip to content

Utflykt

by snackan on augusti 23rd, 2009

Vi bestämde oss för att åka till Västanfors och titta på lite sevärdheter. Sagt och gjort, vi packade utflyktskorgen med pastasallad och dryck och lite kaffe till oss vuxna. Vet ej hur det kom sig men Flisan fick visst även hon lite kaffe och mjölk. På vägen hem därifrån passerade vi Engelsbergs bruk. Som sista anhalt blev det Kolbäck och lite kaffe och saft hos Johans syster. Nu har vi precis grillat lite och ätit. Lilleman står i duschen och när han är klar är det dags för han att gå och lägga sig. Johan cyklade iväg till F för att hämta en mutter till sin cykel, häromdan trillade den av på framhjulet men som tur var upptäckte en annan förälder det när J var på skolan. Det hade annars kunnat sluta illa. En dubbel saltomortal över styret. Nej, nu måste jag titta till Lilleman så att det inte är vatten på hela golvet som det blev förra gången jag lämnade han själv därinne.

From → Erikas

One Comment
  1. Sorry att jag var så bitter och absolut INTE ville jobba över idag och va en suring…känner bara att om man inte markerar för måndagsmötarna så kan det bli en vana…är så glad att jobba me dig med Erika!! Ses imorn..krams!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS