Skip to content

Nya rutiner

by snackan on augusti 31st, 2009

För x antal månader sedan fick vi Lilleman att somna själv i sin egna säng med lite Blixten bilar som belöning. Nu har det varit lite si och så med detta, somna själv alltså. Vi har fått stanna kvar i rummet tills han somnat, vilket nu tar ca 1 tim. Det känns inte som om den tiden finns riktigt så vi beslutade att vi (läs vuxna) måste ändra tillbaka hur det var förr. Först en bok sen en CD-saga. Just nu ligger han kvar i sängen, det var lite delade meningar om det först. Hoppas hoppas att det går bra. Har hittills kommit upp ett antal gånger.

From → Erikas

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Godisgris.se » Blog Archive » Nya rutiner

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS