Skip to content

Garderobsrensning

by snackan on juli 28th, 2009

Eftersom att solen lyser med sin frånvaro, dock har det slutat att regna!, så passade jag på att röja i klädkammaren. En hel sopsäck blev det och gissa vad jag dessutom hittade, jo Johan har i ca ett halv år letat efter sin v-ringade gråa tröja och vad ligger inte där: Tröjan som han letat efter. Jag hade dessutom bett honom att dra ut trådbackarna och kolla i och bakom och på alla möjliga ställen i klädkammaren och han påstod att det hade han gjort.  Eller?!? Varsågod Johan nu hänger den så fint i din garderob på en galge.

När jag just nu i denna stund sitter och skriver detta lilla inlägg så ser det ut att ljusna på himlen och solen håller på att tränga fram mellan alla molnen. Ja det visar sig om en stund, nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag.

Ja just det, har dessutom beställt en bok till ovannämnda person som jag tror att han kommer att tycka om.

From → Erikas

2 Comments
  1. Tack !
    Vad vore jag utan dig

  2. Vad heter boken??
    RENSA I RÖRAN….eller;0)
    Vi ses snart!!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS