Skip to content

Ledig,kalas och huvudvärk

by snackan on maj 22nd, 2009

Ja så kan man sammanfatta dessa dagar. I onsdags var det dags för Flisan att ha sitt 10 års kalas för sina klasskompisar, dock bara tjejerna denna gång. Hon fyller inte förrän i juni men det är så mycket annat då så vi bestämde att det skulle passa bättre nu. Det var full fart och höga ljud och lite osämja under kalaset men så kan det bli när det är många viljor inblandade. Själv åkte jag till metropolen Kolbäck efter en stund för att hämta Lilleman som varit där och lekt med kollegan M:s son E, det hade gått jättebra. Superstort tack än en gång för att Lilleman fick vara hos er.

På torsdag var det dags för att baka lite inför nästa kalas som är nu på lördag, det slutade med att jag sedan blev sängliggande resten av dagen och kvällen. Huvudet har värkt och inget hjälper, sov en liten stund och det var skönt, tyvärr så försvann inte värken. Jag tror nu inte att själva bakandet orsakade huvudvärken men jag skulle nog ha lagt mig på en gång när jag kände att det började mola i huvudet. Hann dock baka allt som jag planerat, imorgon gör jag det sista.

Vaknade upp idag och huvudet kändes bättre men efter att ha gjort några ärenden på stan så kände jag att det började om att mola. Nu ska jag lägga mig i soffan med lilleman och mysa och hoppas att det ska sluta.

Det blev inte ett så roligt inlägg men så kan det bli ibland. Ha en skön helg och så får vi hoppas att solen tittar fram.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS