Skip to content

Fredag!

by snackan on april 24th, 2009

Flisan är på discokalas och vi övriga har ätit tacos och sedan tog vi oss en skön promenad med Lilleman i vagnen. Allt för att vi vuxna (läs NPG) skulle få promenera i rask takt. I morgon får det nog bli en morgonpromend, har varit lite morgontrött den senaste tiden och har mer och mer börjat uppskatta kvällspromenad. Det trodde jag aldrig.

Sitter just nu och lyssnar/tittar på Så ska det låta och Lilleman somnade här bredvid, tror att hans feber har kommit tillbaka, håller tummarna att det inte är så. Det känns som om i helgen är det  fullt upp, på söndag har vi vårstädning med vår förening, sedan brottarlek och kalas igen (Lillemans tur att gå). Egentligen skulle Johan ha varit iväg ikväll men det blev inställt, tur det. Imorgon ska johan ge sig ut på tomten med häcksaxen och försöka ansa tujan, eller hur det nu stavas.

Ha en skön helg

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS