Skip to content

Feber och magsjuka

by snackan on april 29th, 2009

I detta hem är det rena rama sjukstugan. Det började i söndags med att Johan drabbades av magsjuka och idag när Lilleman vaknade så hade han feber. Jag gick till jobbet och ringde hem med jämna mellanrum för att höra hur det var med sonen, han sov ända till 12 och lite till, det är ju som värsta tonårsfasonerna. Som tur är så har Johan tillfrisknat. Nu sitter lilleman bredvid mig i soffan och äter en klubba och tittar på playhouse disney, lite lyx måste man få ha när man är sjuk. Nu kom Flisan ner och började små grymta om att han hade en klubba och inte hon men hon kom på sig själv med att detta hade vi pratat om igår, ibland får den ene men inte den andre.

Nu ska jag sitta här i soffan och softa och snart gå iväg till affären och köpa frimärken,Flisan ska  skicka ut inbjudningar till sitt kalas som hon kommer att ha här i slutet av maj.

From → Erikas

2 Comments
  1. fy vad trist…hoppas ingen mer börjar kräkas bara……Skönt för J att han tillfrisknat så han kan göra något åt sin tunna utmärglade kropp…..

  2. erika permalink

    Ja visst är det. Peppar peppar så har sonen bara feber och det kan man ju leva med.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS