Skip to content

Var är

by snackan on mars 22nd, 2009

SOLEN någonstans. Det blir så mycket lättare om den kommer. Lättare och lättare men det känns  mycket roligare och man blir glad av lite sol. Idag får Flisan ta det lite lugnt, hon vaknade upp med snorig näsa och är tjock i halsen. Har kokat honungsvatten och hon har även fått lite apelsinjuice, får ta en sväng till affären och införskaffa lite mot förkylning.

Någon som däremot skulle behöva gå ut och springa av sig är vår just nu envisa och vilda 3-åring.  Tar nog med han på en promenad till affären , får ta någon av de som ligger på lagom avstånd så att han orkar hoppa/springa fram och tillbaka utan att det blir för långt för just han. Vi hade planer på att se på film idag och om någon har tips på någon bra film som passar för barn/vuxna så mottages förslag tacksamt.

Förresten så gick ekvationen med garnhärvan ihop, det räckte med en härva. Nu är kruxet bara hur jag ska sy ihop den, får nog ta  med den till jobbet och få lite hjälp. Är så glad och tacksam för all hjälp jag har fått och får med mina stickningsprojekt. Tack alla snälla kollegor som hjälpt/hjälper mig.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS