Skip to content

Ung mamma

by snackan on mars 26th, 2009

Igår när jag och Lilleman var på Coop Forum och storhandlade så träffar vi för det första på den mest dryga kassörska jag varit med om. Jag packar mina varor för glatta livet eftersom det står några till bakom mig som inte har handlat så mycket och vad gör då kassörskan, jo hon matar på för glatta livet med de andras varor så till slut ligger det fyra kunders varor fördelat på två sidor. Ni kan ju tänka er hur det ser ut, undra om jag handlade det här eller? Jag har precis tänkt säga att nu får du lugna ner dig, det är proppfullt ser du väl. Men en annan kund hinner före och han skräder inte orden. Lite generat säger hon oj. Hon kanske försökte slå något slags rekord med mest antal kunders varor på sina band. Det förtäller inte historien.

Inte nog med det, när jag har lyckats få i mina varor i kassarna och är på väg hem så kommer det fram en försäljare och frågar: Är du över 18? Snacka om komplimang.  Ja svarar jag, bra säger han då, då  kan du få det här kortet av mig. Nej tack säger jag och går vidare men hallå  hör jag honom säga du kan ju inte bara säga nej. Du måste ju förklara varför. Nä tänker jag för mig själv när jag går vidare till bilen, det behöver jag inte alls. Fatta att Nej är Nej. 

Nu ska jag snart gå upp och göra frukost till sjuklingen, Lilleman och mig. Ha en bra dag.

From → Erikas

2 Comments
  1. …men jag har kommit på att är man bara tillräckligt målmedveten och envis kan huvudvärken försvinna och nejet bli ett kanske som sen blir ett ja:-)

  2. nämen vad säger jag, vad har huvudvärk med telefonförsäljare att göra :-)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS