Skip to content

Lördag

by snackan on mars 28th, 2009

Idag började jag med att powerwalka i snöblasket och med Magnus Uggla i öronen. Hur skönt som helst och nästan inga människor i farten förutom en och annan hundägare.

Jag kan tycka att jag håller ett rätt så högt tempo när jag är ute och går men idag när jag gick så blev jag omgådd av en människa som slängde med armarna likt en elvisp och hon gick med sådan fart att snöblasket stänkte långt upp på hennes bakben. Undra hur det ser ut när en annan är ute och går?!?

Sen när jag kom hem var det dags för frukost och väckning av sambon som snusade så gott i sängen.  Flisan har åkt till en kompis och ska vara där hela dan så vi övriga passade på att åka till återbruket och till Kungsbyn. Johan hade läst att de hade fått dit älgar men det enda vi såg var några hästar, tre vildsvin och X antal hundägare som var på ängen och tränade sina hundar. Vi styrde bilen mot Hälla (Lindex) men när vi kom dit ångrade jag mig, det var för mycket folk så vi åkte hem och åt en supergod sallad som Johan slängde ihop.

I kväll bär det av till Anna med familj där Johan ska agera datasupport. Det skulle bjudas på lite Tacos och det är ju aldrig fel. Själv ska jag fortsätta  med min stickning medans de övriga sitter framför datorn och barnen leker.

Glöm ej att släcka ner lamporna mellan 20.30-21.30 samt att ställa om klockorna till sommartid.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS