Skip to content

Filmen

by snackan on mars 22nd, 2009

Rallybrudar blev det att jag och Flisan skulle titta på när Lilleman och Johan åkte till Kolbäck och hans storasyster för att agera datasupport. Som vanligt när jag  ska titta på film så lyckas jag falla in i djup sömn. Men enligt Flisan så var filmen SKIT bra när Johan frågade henne. Benjamins kommentar när hon svarar SKIT bra: – Det är precis som jag sa häromdan. Jag sa att det var SKIT svårt. Hmm, nu vet jag var han har hört det ordet (SKIT) förut, säger Johan.

Nu har vi fått besök av Gidde som sitter och kollar på hockey, Rögle-AIK ,  med Johan. Lilleman tjatar hela tiden om att han vill titta på Bolibompa utan att få sin vilja igenom. Han är totalt ointresserad av hockey, Lilleman alltså.  Nu blev det 2-0 till Rögle, gissa vem som är sur?!?

Nu ska jag gå och sysselsätta 3-åringen lite så han slipper tjata och störa de andra som vill se på TV.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS