Skip to content

Bröllop och skattepengar!

by snackan on mars 31st, 2009

Dagens post innehöll bland annat en inbjudan till ett bröllop samt skattebesked. Äntligen lite rolig post och inte bara en massa räkningar.  I sommar får vi packa bilen och åka upp till Luleå och gå på bröllop i denna fina kyrka. När jag tänker efter så har vi de senaste åren på somrarna varit på bröllop och då i Luleå och denna kyrka. Ett undantag var  hösten 2007 då bröllopet var i en annan fin kyrka.  Hoppas jag kommer ihåg rätt nu, ni får förlåta men åren går så himla fort.

From → Erikas

One Comment
  1. Siv permalink

    Komihåg att Benjamin döptes i vår fina kyrka, dessutom bar han familjens dopklänning. Den mormor Gun sydde till mig, men det är ju nästan 100 år sedan!!!! Vi vigdes oxå där! /Siv

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS