Skip to content

Snöskottning Promenad Former

by snackan on februari 22nd, 2009

Jag ångrar inte en minut att jag gick ut, det var hur skönt som helst. Värmde upp med lite snöskottning för att sedan bli avbytt av Johan. Tog sedan en uppfriskande promenad  med dottern, hon höll samma tempo som jag och det trodde jag inte skulle gå. Men, men man ska aldrig säga aldrig. Hon har ju varit hemma nästan hela veckan och hade väl en massa energi som hon behövde bli av med. När vi kom hem igen så hade vi fått besök. 

Medans vi sitter och äter kräm och smörgås så utbrister Lilleman: – Titta (pekar på osten) det är en trekant, och gurkan är en cirkel! Flisan håller upp ett mjölklock och frågar vilken form det är, en rektangel utbrister lilleman. Så här fortsätter det ett tag, han hittar olika former i allt som finns framdukat på bordet. Det märks att det pratas en hel del på förskolan om detta.

En annan episod när han var på “huset” i morse och johan kommer dit, om man har en Etta och 2 nollor så blir det tusen. Johan förklarar att det heter hundra när det är 2 nollor och tusen med 3 nollor. Nej, det heter tusen, hundra svarar johan, tusen säger lilleman åter igen. Då rycker mamman in och säger att det är som pappa säger. Jaha, tusen med 3 nollor och hundra med 2 nollor konstaterar han då.

Nu ska jag och Flisan ta det lite lugnt medan lilleman och Johan är på brottarlek.

From → Erikas

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS