Skip to content

Potatissallad à la Anders

by snackan on februari 21st, 2009

Efter pulka och bobåkning i Kolbäck så vankades det först lite kaffe och guitar hero för att sedan få avnjuta en god middag i trevligt sällskap. På menyn stod potatissallad och grillad fläskkarrè. Till efterrätt blev det äppelpaj och glass, mangosorbet och vaniljvisp. Vi ringde till storasyster 1  med man och bjöd dem på lite kaffe med dopp.

dsc_0126bdsc_0116bdsc_0130b

From → Erikas

3 Comments
  1. Sofia Hedin permalink

    Åh! Det där ser ju helsmarrigt ut!!!

  2. erika permalink

    Det var supergott och som sagt var blev jag proppmätt som vanligt. Hade ont i magen hela halva natten för att jag ätit för mkt. Att jag aldrig lär mig.

  3. Den var verkligen god du super smarig ska jag säga!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS