Skip to content

Inte min dag idag.

by snackan on februari 26th, 2009

Pratade med Johan på dan och han berättade att de skulle på bio med hans syssling och son. De skulle se Bolt, den började kl. 15.00 vilket skulle göra att jag skulle få vara hemma ensam i huset i drygt 2 timmar. Gud vad skönt och få ligga i soffan och påbörja min stickning av en halsduk.

Går från jobbet glad i hågen för att få en stund för sig själv, när jag har ca 500 meter kvar hem så slår det mig. JAG HAR INGA HEMNYCKLAR, de är kvar hemma. J-vl skit! Jag går in i affären och handlar garn och stickor samt ringer  A, som svarar; tyvärr jag ska till tandläkaren. Prova att ring S, inget svar. Går runt lite till i affären så ringer plötsligt telefonen, hoppas hoppas att det är S och att hon är hemma. Nej, hon var ute och körde i ödebygden någonstans.

Det blir till att gå tillbaka till jobbet och börja sticka istället och invänta att Johan ska ringa och säga att de är klara. Sätter mig i soffan och ska börja nysta upp garnhärvan som jag köpt. Smart som jag är så tänker jag att det är bara att lägga den runt en stol och så kan jag snurra upp det till ett garnnystan. Tji fick jag. Det blev värsta trasselsudden. 2,5 timme senare har jag nu ett stort garnnystan och har lagt upp 47 maskor och läser på beskrivningen: Sticka en resår enligt följande : 1 km  som stickas rät alla v X 3rm , 3am X, upprepa X-X och sluta v med 3rm, 1km. AAAhhhh, jag tror jag blir tokig. Nu ska jag lägga sonen och googla hur man gör en km (kantmaska).

Andas In Andas Ut

From → Erikas

One Comment
  1. Vilket skit alltså……..så typiskt att jag skulle till tandläkaren……hoppas det löser sej med halsduken…./A

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS