Skip to content

VAB

by snackan on januari 26th, 2009

Förra året så hade jag vabdagar i 10 månader utav 12 så då kan ni ju själva räkna ut att jag fick 2 hela månadslöner.  Får se hur många hela månadslöner jag får detta år. Lilleman har legat i 40 graders feber sedan i fredags, han börjar nu bli bättre febern går åt rätt håll. Vad är det då som händer, jo jag vaknar upp med 39 graders feber själv. Vi hade bestämt igår att J skulle jobba hemifrån idag för att ta hand om Lilleman och det var ju tur för mig. För nu kan ju J ta hand om mig med.

Ha en bra dag.

From → Erikas

7 Comments
 1. Carro permalink

  Stakars dej :(

 2. Det är inte synd om henne, jag pysslar ju om henne :-)

 3. Irene permalink

  Jag har gått ut stenhårt i år med vabandet. Först var jag hemma för att han hade pajat foten nu magsjuka :( Krya på er.

 4. Fy, magsjuka, det är inget roligt. Hoppas att du klarar dig. Hälsa sonen att han får krya på sig.

 5. Carro permalink

  Men hallå där Johan det är ju därför det är synd om henne ;)

 6. Krya på dig din lilla sambeskattade gudinna från norrland……..tycker din sambo ska ta och göra dig till fru så han kan vaffa nästa gång!!

Trackbacks & Pingbacks

 1. Godisgris.se » VAS

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS