Skip to content

Stekt ägg, någon?!?

by snackan on januari 24th, 2009

Som sagt det blir ingen resa någonstans idag, Lilleman har fått feber. I natt hade man kunnat fått vändstekta ägg serverat på fem röda. Eftersom att varken mor eller far fick sova särskilt bra med en feberyrande 3- åring mellan sig så tänkte jag, hans kära mor peta i han lite Alvedon. Men då blir han klarvaken och håller för munnen och skriker: Jag är inte sjuk, jag är frisk! Till slut lyckas jag få i honom lite Alvedon och Lilleman och jag förpassar oss till soffan där vi somnar. Just nu är det lite bättre men är det någon som är sugen på stekta ägg så vet ni var vår brevlåda bor.

Flisan och jag har i alla fall hunnit med att storhandla på Maxi här på morgonkvisten så nu finns det tilltugg till de stekta äggen. Nej, nu ska jag försöka vila medan Lilleman kollar på en ny film vi fick igår. Den kom ganska lägligt får man säga.

Ha en trevlig helg.

From → Erikas

2 Comments
  1. Stackar B……inte kul att vara sjuk. Annars är ju ägg lite GI inspirerat. Med lite sallad och tonfisk är det ju helt ok. Blev det ingen shopping till dej själv idag då??

  2. Näpp, jag ska åka imorgon en sväng. F ska på kalas så vi måste köpa en present.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS